Εκμεταλλευτείτε τον αποθηκευτικό σας χώρο στο έπακρον!

Βελτιώστε τη κίνηση των αποθεμάτων σας και μειώστε το χρόνο απόκρισης της αποθήκης σας. Πλέον, είστε σε θέση να γνωρίζετε κάθε λεπτομέρεια για τα προϊόντα της αποθήκης σας, και τα ποσοτικά μεγέθη που σας ενδιαφέρουν. Έχετε τον πλήρη έλεγχο από την οθόνη του υπολογιστή σας. Η υπηρεσία της ηλεκτρονικής αποθήκης,  αντικαθιστά πολύπλοκες δομές με απλές κινήσεις εισαγωγών και εξαγωγών. 

Δε θα ξεμείνετε ποτέ από απόθεμα!

Θέστε κανόνες για τις ελάχιστες επιθυμητές ποσότητες των αποθεμάτων σας και στείλτε αυτόματα παραγγελίες στους προμηθευτές σας. Ορίστε τις προσωπικές σας κινήσεις όταν το εμπόρευμα φτάνει τις κρίσιμες τιμές.

Πλήρης διαφάνεια στις κινήσεις των αποθεμάτων. 

Επιβάλετε ελέγχους σε οποιαδήποτε μετακίνηση προϊόντων σας ενδιαφέρει. Εντοπίστε κάθε προϊόν σε οποιαδήποτε φάση της μεταφοράς του.

Λεπτομερής απογραφή των εμπορευμάτων.

Παραμείνετε ενημερωμένοι κάνοντας απογραφή των αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο. Λάβετε τις σωστές αποφάσεις τη κατάλληλη στιγμή. Στείλτε τα αποτελέσματα της απογραφής στους συνεργάτες σας και οργανώστε τα αποτελέσματα όπως εσάς σας βολεύει.

Η υπηρεσία της διαχείρησης αποθήκης είναι συμβατή με τις εξής υπηρεσίες:

sales.jpg
invoicing.jpg
Purchase.jpg

Sales

Μετατρέψτε εύκολα και γρήγορα τα τιμολόγια σε παραγγελίες. Διαχειριστείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με ευελιξία και σιγουριά. 

Invoice

Δημιουργήστε με ένα κλικ τιμολόγια και αποδείξεις παραλαβής για τα προϊόντα σας και τις παραγγελίες σας. 

Purchase

Συγχρονίστε τον ανεφοδιασμό σας και πραγματοποιήστε τις αγορές σας με άνεση και ασφάλεια.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now