Οργανώστε τις λειτουργίες της επιχείρησής σας εύκολα και απλά.

Η ευέλικτη αυτή υπηρεσία σας επιτρέπει να  έχετε μια σαφή εικόνα των επιμέρους διεργασιών που είναι σε εξέλιξη στην επιχείρησή σας.

Πλέον, μπορείτε να κατανέμετε το εργατικό σας προσωπικό πιο αποτελεσματικά και να ορίζετε με ακρίβεια τους χρονισμούς που σας αφορούν.

Η οπτική προσωποποιημένη διεπαφή ευνοεί την κατανόηση των αλληλεπιδράσεων, των διεργασιών, και βοηθάει τη συνεργασία των υπεύθυνων μελών. 

Ευέλικτη διεπαφή χρήστη!
Οργανώστε όποιο έργο θέλετε, όπως εσείς το θέλετε.

Οργανώστε κάθε διεργασία  όπως εσείς επιθυμείτε. Απλά επιλέξτε το στάδιο που σας ενδιαφέρει και μετακινήστε το στην επιθυμητή θέση. 

Θέστε σαφείς χρονισμούς και περιθώρια για το κάθε έργο. Ελέγξτε ανά πάσα στιγμή την πορεία των έργων σας και προσαρμόστε τις κινήσεις σας.

Αποκτήστε μια καθαρή ματιά για τις προβλέψεις και τα αποτελέσματα των εργασιών σας.

Πραγματοποιήστε αναλύσεις και εξάγετε χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία των εργασιών σας.

Διαμορφώστε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι επιμέρους εργασίες σας.

Με τα γραφιστικά εργαλεία που παρέχονται με την υπηρεσία θα μπορείτε να έχετε μια πλήρη εικόνα για το πότε και που θα χρειαστεί να παρέμβετε σε μια διαδικασία. Κάντε παρουσιάσεις και ενημερώστε έγκυρα τους συνεργάτες σας.

Η υπηρεσία της διαχείρισης εργασιών είναι συμβατή με τις εξής υπηρεσίες:

sales.jpg
invoicing.jpg

Sales

Μετατρέψτε εύκολα και γρήγορα τα τιμολόγια σε παραγγελίες. Διαχειριστείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με ευελιξία και σιγουριά. 

Invoice

Δημιουργήστε με ένα κλικ τιμολόγια και αποδείξεις παραλαβής για τα προϊόντα σας και τις παραγγελίες σας. 

Mass Mailing

Επικοινωνήστε άμεσα και σε πραγματικό χρόνο με τους συνεργάτες σας. Ακόμη και όταν είστε μακριά, είστε δίπλα στους συνεργάτες σας.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now