Δε θα ξεμείνετε ποτέ από πρώτες ύλες!

Διατηρήστε τις γραμμές τροφοδοσίας σας ενεργές, και συμπληρώστε το απόθεμά σας έγκαιρα. Στείλτε παραγγελίες στους πελάτες σας αυτόματα όταν τα επίπεδα των αποθεμάτων σας αναμένεται να πέσουν κάτω από τις επιτρεπτές τιμές.

Περισσότεροι προμηθευτές; 

Περισσότερες επιλογές.

Δημιουργήστε το δικό σας κύκλο επαφών με κορυφαίους προμηθευτές. Εξετάστε όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Διαπραγματευτείτε και κλείστε συμφωνίες που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες. Συγκρίνετε προτάσεις και διενεργείστε στατιστικές αναλύσεις για να επιλέξετε το προϊόν που σας συμφέρει.

Διαμορφώστε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι προϊόντα χρειάζεται η επιχείρησή σας.

Με τα γραφιστικά εργαλεία που παρέχονται με την υπηρεσία θα μπορείτε να έχετε μια πλήρη εικόνα για το πότε και από που θα χρειαστεί να παραλάβετε ότι χρειάζεστε. Επίσης, θα μπορείτε να ελέγχετε και την απόδοση των προμηθευτών σας.

Διαχειριστείτε πολλές εταιρίες ταυτόχρονα!

Γλυτώστε πολύτιμο χρόνο με την διαχείριση πολλαπλών εταιρειών. Χρησιμοποιείστε ένα και μοναδικό λογαριασμό για να ρυθμίσετε τις λειτουργίες διαφορετικών καταστημάτων και αποθηκών. Μοιραστείτε το πελατολόγιο, τους προμηθευτές, αλλά και τους πόρους σας με τους συνεργάτες σας.

Η υπηρεσία της διαχείρισης προμηθειών 

είναι συμβατή με τις εξής υπηρεσίες:

inventory.jpg

Inventory

Ελέγξτε ανά πάσα στιγμή την κατάσταση της αποθήκης σας. Κάντε τις κατάλληλες ενέργειες ώστε πάντα να έχετε επαρκές απόθεμα.

invoicing.jpg

Invoice

Δημιουργήστε με ένα κλικ τιμολόγια και αποδείξεις παραλαβής για τα προϊόντα σας και τις παραγγελίες σας. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now