Αποκτείστε σύγχρονο επαγγελματικό ιστότοπο!

Η κάθε ιστοσελίδα κατασκευάζεται με γνώμονα την υψηλή αισθητική καθώς και τις γνώσεις για το πώς η πληροφορία η οποία θέλετε να επικοινωνήσετε θα ξεχωρίσει ώστε να αποκομίσει την επισκεψιμότητα που πραγματικά της αξίζει. 

Είτε πρόκειται για το προσωπικό σας ιστολόγιο είτε για την εταιρική σας ταυτότητα, επιλέγεται η κατάλληλη πλατφόρμα ώστε να είναι εύκολα διαχειρίσιμη και προσιτή. Οι πλατφόρμες που χρησιμοποιούμαι είναι το wordpress, το odoo και το prestashop.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας

Η βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης μίας ιστοσελίδας είναι εξ ίσου σημαντική με την εμφάνιση της. Είτε πρόκειται για μία υπάρχουσα ιστοσελίδα είτε για μία υπο κατασκευή, αναλαμβάνουμε μέσω των κατάλληλων τεχνικών να μπορεί να εμφανίζεται σε χρόνο τέτοιο ώστε να μην χάνετε ούτε μία επίσκεψη.

Ανακατασκευή ιστοσελίδων

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι από τη υπάρχουσα ιστοσελίδα σας ή απλά θέλετε να την ανανεώσετε ώστε να ακολουθεί τις εξελίξεις της τεχνολογίας στον διαδικτυακό τομέα, αναλαμβάνουμε την αναδιάρθρωση της ώστε να πληρεί τις προδιαγραφές που επιτάσσει η εποχή και φυσικά πάντα προβλέπουμε για την εύκολη αναβάθμιση της στο μέλλον.

Google adwords

Google adwords ή αλλιώς η διαφήμιση στο διαδίκτυο. Ελάτε να δημιουργήσουμε μία καμπάνια, στην οποία πληρώνετε μόνο για όσους κάνουν κλικ στη διαφήμιση σας. Μέσα από την επιλογή των κατάλληλων λέξεων – κλειδιών θα μπορέσετε να δείτε αύξηση της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας μόνο από τους άμεσα ενδιαφερόμενους . Δεν υπάρχει χρόνος δέσμευσης , πληρώνετε μόνο για όσα κλικ γίνονται στη διαφήμιση σας.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now